Groepsvakantie Frankrijk

Groepsvakantie Frankrijk

Ben jij op zoek naar een toffe groepsvakantie met jongeren van jou leeftijd. Dan is Simi-reizen ideaal voor jou. Tijdens deze avontuurlijke actieve vakantie in Guillestre in de Franse Alpen kun je rekenen op een week vol outdoor-activiteiten, maar ook gezellige avonden, een mooie camping en een fantastische vakantie met leeftijdsgenoten. We verblijven op een camping op slechts 800 meter van het centrum van Guillestre waar je ’s avonds kunt genieten van terrasjes, terwijl je overdag uitdagende activiteiten beleefd, begeleid door onze professionele gidsen.
 
Tijdens deze actieve jongerenvakantie staan onder andere raften, een rotsklimtocht (via ferrata), kano-raften, canyoning en de Simi Survival Challenge op het programma. Genoeg te doen dus en in de avonden geniet je van de gezelligheid van het gezellige stadje Guillestre.
 
Boek deze jongerenvakantie tijdig zodat je alvast kennis kan maken met je reisgenoten!
 
Deze outdoorvakantie is inclusief alle geplande activiteiten, uitgevoerd door ervaren professionals (geen stagiairs voor outdoor activiteiten!), verblijf, vervoer en gebruik van alle kampeermaterialen. De gemiddelde groepsgrootte in 2015 lag tussen de 16 en 36 personen.