Macedonie Vakantie

Op reis als single naar Macedonië?

Deel artikel

Ben je vrijgezel en wil je niet alleen op reis naar Macedonië? Dan blijven er niet veel opties over. Je kunt proberen om met een vriend of vriendin op vakantie te gaan maar als deze niet kunnen? In deze situatie bevinden zich veel singles; er is niemand om mee op reis te gaan. Juist om deze reden worden er singlereizen georganiseerd. Deze draaien niet om dating met andere singles maar voornamelijk om gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

Hoe gaat het in z’n werk?
Bij een singlereis ga je samen met een groep singles op vakantie. Niemand mag een partner meenemen naar de reis zodat er echt alleen maar alleenreizenden deelnemen. Je reist samen met de groep af naar een vakantiebestemming zoals Macedonië. Het is vervolgens mogelijk om mee te doen aan de gezamenlijke activiteiten die met de groep gedaan worden. Je beleeft de vakantie dan niet alleen maar met anderen. Samen kun je de ervaring delen.

Leeftijden
Het aanbod van singlereizen wordt verdeeld in leeftijdsgroepen. Dit kunnen bijvoorbeeld groepen zijn zoals 30 tot 45 jaar of 40 tot 55 jaar. Het is ook mogelijk dat de reis beschikbaar is voor elke leeftijd zodat iedereen die niet in deze groepen behoort ook kan deelnemen. Het maakt dan niet uit of je een twintiger bent of een vijftiger. Singlereizen worden meer geboekt door vrouwen dan door mannen. Gemiddeld ligt het percentage vrouwen op 60% en mannen op 40%.

Gerelateerd nieuws

Macedonië

Macedonië onontdekte parel

Ik ben afgelopen zomer naar Macedonië geweest. En wat een prachtig land is dat. Het land ligt in Zuidoost-Europa en is een voormalig Oostblokland. 25

Macedonië

Reis boeken naar Macedonie

Het is niet het bekendste en meest bezochte vakantieland van Europa maar het is een gigantisch mooi land! Het land beschikt over mooie bezienswaardigheden, uitzichten