Macedonie Vakantie

Voordelig bellen naar het buitenland

Deel artikel

Bespaar kosten en bel voordelig naar het buitenland

Tegenwoordig wordt veel communicatie gevoerd via internet en niet zozeer meer via de telefoon. Helemaal als je in het buitenland bent. Er worden steeds meer plekken gecreëerd met een speciale Wi-Fi verbinding zodat iedereen gebruik kan maken van een gratis verbinding. Toch vinden sommigen het fijn om een telefoongesprek te voeren. Helemaal als mensen voor een vakantie of langdurig verblijf in het buitenland zijn, is een telefoongesprek een goed moment om elkaar weer even te spreken. Helaas gaat het voeren van een dialoog over de telefoon gepaard met kosten. Voor sommige landen liggen deze kosten redelijk hoog. Dan is het niet verstandig om een lang gesprek te voeren. Gelukkig hoeft het in het hedendaagse leven allemaal niet meer zo duur te zijn en kun je al heel voordelig bellen naar het buitenland. Hoe doe je dat?

 
Bellen met een prepaid simkaart

Er zijn veel providers die het mogelijk maken om voordelig te bellen naar het buitenland. Eén van de manieren die veel wordt gebruikt zijn prepaid simkaarten. Sommige providers bieden speciale simkaarten aan die bedoeld zijn voor het buitenland. Echter is het niet te zeggen welke provider het voordeligst is, want voor elk land geldt namelijk een ander tarief en zal dus per provider verschillen.

 
Maak gebruik van speciale belkaarten

Een andere manier om voordeliger te bellen naar het buitenland is via speciale belkaarten. Dit houdt in dat je niet via je eigen rekening belt, maar via een belkaart die je aanschaft. Op de kaart staat een telefoonnummer die je moeten bellen om de kaart te activeren. Tevens staat er ook een pincode op die je moet openkrassen en in moet toetsen. Vervolgens toets je het gewenste nummer in dat je wilt bellen en je kunt het telefoongesprek starten. Bij aanvang wordt er verteld hoeveel je minuten nog tot je beschikking hebt, zodat je rekening kunt houden met de duur van het gesprek.

Gerelateerd nieuws

Macedonië

Macedonië onontdekte parel

Ik ben afgelopen zomer naar Macedonië geweest. En wat een prachtig land is dat. Het land ligt in Zuidoost-Europa en is een voormalig Oostblokland. 25

Macedonië

Reis boeken naar Macedonie

Het is niet het bekendste en meest bezochte vakantieland van Europa maar het is een gigantisch mooi land! Het land beschikt over mooie bezienswaardigheden, uitzichten