Macedonie Vakantie

Is de vakantietijd weer aangebroken en heb je een leuke vakantie geboekt naar het buitenland? Dan kun je zowel vanaf de Nederlandse luchthavens Schiphol Airport en Eindhoven Airport vliegen, als de Belgische luchthavens Zaventem Airtport en Charleroi Airtport. Voordat het zover is, moet je natuurlijk wel een goede parkeerplek voor je auto hebben uitgekozen. Je hebt de keuze uit diverse parkeermogelijkheden.

Via ParkeerPrijzen kun je onder andere voordelige parkeerplaatsen vinden voor Schiphol parkeren of de Belgische luchthaven Charleroi Airport.

Shuttle parking

Wil je je auto efficiënt parkeren op een van de Nederlandse of Belgische luchthavens? Dan is Shuttle Parking een uitstekende optie. Vaak ligt een parkeerplek op loopafstand van de luchthaven en kun je je auto er parkeren voor een wat kortere of langere tijd. Kies je voor een parkeerplek die op een wat langere afstand van de luchthaven ligt? Dan kun je natuurlijk ook gebruikmaken van de pendel- of shuttlebus. Deze rijdt om de zoveel minuten en brengt je gemakkelijk en snel naar de vertrekhal. Ook bij terugkomst op de luchthaven, brengt de bus je weer naar je parkeerplek.

Valet parking

Heb je niet zoveel zin om met je bagage te sjouwen? Dan is Valet Parking wellicht iets voor jou. Je parkeert je auto in de buurt van de luchthaven en de shuttle service of pendelbus brengt je naar de vertrekhal. Houd er rekening mee dat hier in België andere benamingen voor gelden. Zowel Zaventem Airport als Charleroi Airport kennen diverse namen voor deze parkeermogelijkheid. Je kunt het beste de parkeermogelijkheden per luchthaven bekijken via de website van de luchthaven of via parkeerprijzen.nl. Je weet dan direct wat je kunt verwachten.

Park & sleep

Je kunt ook overnachten in de buurt van de luchthaven als je niet gestrest op vakantie wilt gaan. Diverse hotels in Nederland en België bieden de mogelijkheid om te overnachten in het hotel voordat je het vliegtuig instapt. Je auto kun je handig parkeren bij het hotel. De shuttlebus zorgt ervoor dat je naar het vliegveld wordt gebracht. Deze mogelijkheid wordt zowel aangeboden bij Charleroi Airport en Zaventem Airport als de Nederlandse luchthavens Schiphol en Eindhoven Airport.

Online een parkeerplek reserveren

Door vooraf online een parkeerplek te reserveren via Parkeerprijzen.nl of Parkeerprijzen.be, voorkom je onnodige stress en bespaar je bovendien veel kosten. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je uit bent. Niet voor elke parkeeroptie is online boeken mogelijk. Bedenk daarom goed welke parkeerplek je wenst en check vooraf of je online kunt reserveren. Kortom, boek een parkeerplek of ga op tijd weg en ga een prettige en zonnige vakantie tegemoet in het buitenland. In Nederland kun je gemakkelijk parkeren in Eindhoven, daarvoor kun je klikken op volgende link Parking Eindhoven Airport. Om te parkeren in Duitsland kun je eenvoudig parkeren in Düsseldorf, reserveer alvast uw kaart op deze website www.parkerendusseldorfairport.nl.